Tietoa

 

 Rohner sukat

Kun haluat jaloillesi vain parasta

Logo1000

Fibre Tech on tehty huipputeknologian avulla hengittävistä langoista. Nämä sukat tarjoavat käyttäjälleen ihanteellisen mukavuuden, edustavat nykyaikaista muotoilua ja ovat yhteensopivat uuden sukupolven kenkien kanssa.

Kosteus johdetaan imutyynyihin, high tech kuiduin. (esimerkiksi Coolmax) Imutyynyt, jotka on tehty puuvillasta tai villafroteesta imevät ja varastoivat kosteutta Imeytynyt kosteus haihtuu kengistä kuidun erikoisvalmisteisia ilmakanavia pitkin kulkevaa ilmankiertoa hyväksikäyttäen. Tulos: kengän sisäinen kuumeneminen estyy. Kuivat sukat tuovat lisämukavuutta jaloille.

Tactel on hienorakenteinen polyamidikuitu, joka parantaa sukkien mukavuutta ja kestävyyttä. Materiaali on myös hengittävä ja helppohoitoinen.

 Kevlar on terästä vahvempi, silkkinen, pehmeä, keinotekoinen kuitu,
joka on sekä kestävä, että erittäin kevyt.
Kevlar antaa erinomaisen vetolujuuden, huipputason suojan ja on palosuojaava materiaali.

Merinovillan käsittely Teflonilla tuottaa maksimaalisen veden ja
lian torjumistehon vaikuttamatta kankaan hengittävyyteen. Se on pestävä ja kestää kuivapesun.

Dryarn on ekologinen, 100% kierrätettävä, kosteutta torjuva ja eristävä kuitu. Materiaali ehkäisee homeen ja bakteerien syntymistä estäen epämiellyttävien hajujen syntymisen. Dryarn on rypistymätön materiaali ja kuivuu erittäin nopeasti.

 Lycra on rekisteröity tavaramerkki E.I DuPont de Nemours and Companyn kehittämälle elastaanikuidulle.
Tämä materiaali on erittäin joustava ja antaa parhaimman käyttömukavuuden rypyttömän ja ihonmyötäisen istuvuuden myötä.
Lycran laatu ja kestävyys tekee siitä ihanteellisen valmistusmateriaalin suorituskykyiselle urheilusukalle.

Outlast on ainoa materiaali, joka imee itseensä, varastoi ja vapauttaa ruumiinlämpöä, pitäen lämpötilan tasaisena harrasteen intensiivisyyden vaihtelusta huolimatta. Aktiivisesti ja tasaisesti ruumiinlämpöä jakamalla Outlast kuidut, kankaat ja vaahdot minimoivat ikäviä kylmiä tai kuumia kohtia iholla, jopa märkänä tai paineen alla. Outlast on takuu miellyttävästä ja monipuolisisesta lämpösuojasta.

X-static on kuitu, joka on tehty puhtaalla hopealla päällystetystä polyamidista. X-static-kuidussa oleva hopea on paras mikrobeilta suojaava aine ja se suojaa bakteereita, sieniltä ja viruksilta. X-static näin ollen eliminoi pahanhajuisten bakteerien aiheuttaman hajun urheilijan jaloissa luonnollisesti ilman kemikaaleja.

racs
Tactel
Kevlar
Teflon
Dryarn
lycra
outlast_p
X_static_JPEG

 

Lapland Kitchen Ware, Risto Virtanen

puh. 040-541 4755, risto.virtanen@pp4.inet.fi

 SANELLI   PENTOLPRESS   ERÄTUOTTEET   Muut tuotteet   Kuvagalleria   Tilaukset