Tilaaminen Amazon.de verkkokaupasta

amazonista tilaaminen

Mikä on Amazon.de?

Amazon.de on maailman suurimman ja suosituimman verkkokaupan Amazonin Saksan sivusto. Tällä hetkellä Amazonilla ei ole verkkokauppaa Suomessa, joten jos haluat tilata halvemmalla hinnalla tuotteita, niin Amazon.de on sinun paras vaihtoehto siihen. Amazon on kuitenkin luultavasti lähivuosina laajentumassa Suomeen, mutta siihen saakka joudumme käyttämään Saksan Amazonia.

Miksi valita Amazon.de?

Miksi valita juuri Amazon.de eikä Amazon.co.uk tai Amazon.com? Amazon.de etuna on euromääräiset hinnat, ilmainen toimitus yli 39 tilauksiin, etkä joudu maksamaan tullimaksuja. 

 

Halpojen hintojen lisäksi Amazonin etuja ovat laaja tuotevalikoima, mitä ikinä tarvitsetkaan, niin löydät sen lähes 100% varmasti Amazonista. 

 

Eniten säästöä Amazonista tilatessa saat mm. elektroniikasta, kodin pienkoneista, kauneustarvikkeista, leluista ja monesta muusta tuotteesta.

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Sen lisäksi, että Amazon on tällä hetkellä yksi halvimmista verkkokaupoista, tarjoaa se myös ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 39€ maksaviin lähetyksiin, jotka lähtevät Saksan varastolta. 

 

Jos tilauksesi jää alle 39€, niin hyvä pieni kikka on jättää tuotteet ostoskoriin ja tulla takaisin, kun on löytänyt jotain muuta ostettavaa.

Toimitusajat

7,49€ – 9,49€*

 

5 – 7 päivää

13,99€

 

2-4 päivää

*Ilmainen kun tuotteiden yhteishinta on yli 39€

Ohjeet Amazon.de tilin tekemiseen ja tuotteiden tilaukseen

Laatutuote.fi